Over Kippenpakket

Onze enorme liefde en passie voor kippen is in 2020 uitgegroeid tot ons mooie bedrijf.

Kippenpakket.nl biedt alles in één pakket en 7 dagen per week gratis advies wanneer je ergens over twijfelt.

Dat waren dingen waar we zelf vaak op mis grepen toen we net begonnen met het houden van kippen. Iedereen heeft er een andere kijk op en iedere kip en elk kippenras is anders


Dat zijn de dingen waar we iedere kippenhouder in willen helpen om er samen voor te zorgen dat je kippen niet zo snel ziek worden of juist heel snel weer beter kunnen worden


We vinden het belangrijk dat jouw kippen sterk, gezond en vitaal zijn en willen de verzorging voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Dan kun je nog meer genieten van jouw gevleugelde vrienden en vriendinnen!


Door de jaren heen zijn wij echte kippen experts geworden en willen graag onze kennis delen. Je kunt bij ons mooie pakketten of losse hoogwaardige producten kopen, maar ook altijd gratis om advies vragen.


Ben je trots op jouw toom kippen en wil je gewoon graag foto’s en ervaringen delen? Dan mag je ons ook altijd een berichtje sturen. We vinden het alleen maar leuk om de passie voor kippen te delen!


We zijn gevestigd in Gendt, Gelderland. In ons magazijn staat alles klaar om jullie pakketten in te pakken en zo snel mogelijk te kunnen versturen.


Dit kun je nog meer van ons verwachten:

  • De beste producten in één pakket
  • We staan 7 dagen per week voor je klaar
  • Altijd een snelle verzending en vanaf € 60,- gratis*
  • Altijd gratis advies
  • Altijd blije kippen

Wil je ons helpen nog meer kippen blij te maken met onze producten?

Word Kippenpakket ambassadeur! - Coming soon

Social media

Kippenpakket.nl is ook actief op social media. Voor de leukste weetjes, mooiste kippen, foto’s/verhalen en gave acties kun je ons volgen op Instagram en Facebook.


Kippenpakket.nl is een webshop van Joye Group

Kippenpakket.nl valt onder de Joye Group. Op onze verzendlabels en bij de bankafschriften kun je deze naam tegenkomen.


review-over-ons-kippenpakket

Tip top in orde. Al de derde keer dat we iets bestellen en opnieuw zijn wij (en de kippen) aangenaam verrast. Zeker een aanrader voor kippenliefhebbers! 

Imke

Benieuwd naar een pakket ?